Gräslök

Fräsänka i helgen. Tog bebisarna till deras mormor och morfar som de så gärna kallar sig, och flyttade in i gästrummet, mitt gamla flickrum. Har hängt på USÖ hos brorsan, blivit bortskämd med god mat, ätit på tok för mycket godis i soffan, och njutit. Idag har P & jag varit hos mitt kusinbarn på 3,5 och spelat tv-spel och busat. Thelma älskar Petter. Vi har dansat till smurfarna och fått pussar & kramar. Det blir ytterligare en natt med kissarna i gästrummet, och denna natt får jag även ha min älskade karl vid min sida. Gött. Petter råkade få i sig en öl innan vi kom på att vi hade två bilar att få hem. Och sen är det ju så himla gosigt att sova här, precis som gamla tider :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1075845/images/2012/pic_200516939.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1075845/images/2012/pic_200516939.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1075845/images/2012/pic_200520389.jpg" class="image">


sömnlös natt

Så fort Petter for för att spela fotbollsmatch sjönk mitt humör ner på botten. Blev så fruktansvärt deppig. Kände mig som en ensam flicka i en allt för stor värld. Är ganska säkert på att ha och göra med vilken vecka i månaden det är, men det hjälpte inte för att få tårarna att sluta rinna. Fick ett mail med förfrågan om skypesamtal av en av de finaste människorna i världen. Tredje hansfreen till telefonen gick förstås sönder idag, och ingen mikrofon till datorn. Fan. Hade så jävla gärna velat höra din röst. Och behövt få höra din röst. Petter hann hem en sväng innan det var dags för honom att åka till jobbet och fick upp mitt sorgsna tryne. Han är så fin. Sedan han for har jag därför suttit med laptopen i knät och lyssnat på Dylan, druckit chailatte och internetshoppat. 3 par skor, klänningar, kjol, linne, byxor och en fin väska.
Lite lättare blev mitt sinne där också.
Förmår mig inte att ta mig upp till övervåningen och sovrummet, så nu ska jag göra mina små vildbattingar sällskap och burra ner mig under filten i soffan. Eller ja, Keskinen ligger brevid mig i soffan och snarkar, medan Liv ligger bland mina gammelrosa rosorna jag införskaffade igår. Fan vad jag babblar då. Puss och så.

Av hela mitt hjärta


Idag överraskade jag min käraste med en biljett till Millencolin-festivalen i sommar.
Då ska vi åter igen få se Danko Jones & howlin' Pelle. Hives!!!!!!!! Petters gamla favoritband Bombshell Rocks kommer också. Inget band jag lyssnat på tidigare så det kanske är dags om dom nu är så bra att vi har en tavla i lilla rummet med en Bombshell-affish. Petter, du förtjänar allt det bästa.


3 av mina favoriter


Poophead

Alltså jag menade att det var tur att vi hade med paj så vi inte kom tomhänta och fick skämmas. Lät så jävla dryg i inlägget nedan. BajsDajja


23-24

Fullt upp i köket hela eftermiddagen igår. Det lagades lasagne, både vegetarisk och köttfylld. Det bakades kakor och pysslades åt lillebror. Svängde förbi mina älskade päron och lämnade matlådor, kakor och lite överraskningar för Uppsala-vistelsen. Idag startade vi eftermiddagen med en långpromenad min karl och jag. Gick därefter över till vår fantastiska vänner och blev bortskämda med tacopaj. Som tur var hade jag "slängt ihop" en päronpaj med cocossmultäcke. Höhö. Vi busade och gosade även med världens finaste Nellie. Tack älskade familjen Boberg/Lidén för allt!


Snälla

Snälla, låt min bror få bli frisk. Snälla.


Idioti

Journalister har fan inte mycket till vett i skallen. Ta reda på fakta först, tack. Svin.


Uppsala

Befinner oss på Akademiska och hälsar på brorsan. Idag har vi fått se min bror le och det gör våra hjärtan mycket lättare. Tack för att du kämpar lillebror.


Vår lilla Liv


Kärlek

Det är verkligen få förunnat att ha sådana fantastiska människor omkring sig som både jag och Petter har. Ni är helt fantastiska. Tack för allt stöd, alla ord, tankar och gester dessa dagar, och alla dagar innan "det hemska". Tack för skjuts, sällskap, skratt, kramar, mat, fika, tröst. Allt. Ni är ovärderliga. Oslagbara. Tack alla människor runt oss och vår familj för all kärlek. Ni ät bäst.


D

Har snart inga tårar kvar. Man känner så maktlös. Önskar så att jag kunde byta plats med dig brorsan. Du måste kämpa. Tacka vet jag dem här två vildbattingarna som alltid får fram ett leende på mina läppar. Dem saknar deras busmorbror.


Kärlek

Var inte rädd, jag går brevid Dig. Kom ta min hand, jag håller i Dig. Här i min famn, kan Du våga tro. Sänk Dina murar, jag ger Dig ro. För att jag älskar Dig så som Du är. Och jag vill ge dig allting, jag har har. Låt mig då bära Dig, när Du är svag. För Du betyder allting för mig. Var inte rädd, jag går brevid dig.


Mardröm

Älskade Lillebror, älskade Daniel. Kämpa! Du fixar det här. Du måste fixa det här.


Fan

Påväg till USÖ............


Klantarsel

Nöjd tjej efter att haft ut vinet över hela den vita duken. Tur att det för en gång skull var vitt i glaset och inte rött. Och så lite svensk hummer på det.


Frulle

Dukade fram gofrulle och väckte karln min. Åt den framför nyhetsmorgon och därefter pulat lite här hemma. Nu nyser jag arslet av mig och ska höppa i duschen. Ska fixa efterrätt till kvällen också. Ja-man.


iPhone

Alltså fan vad jag älskar rättstavningen på telefonen..... Draw SOMETHING. Och sånt. Så det så.


Fredag 13 april

Haft en ruskigt bra kväll med världens bästa sambo och våra lurvtussar. Har ätit thaisoppa med tonat, cashewnötter, matyoghurt, knaperstekt bacon och färskt bröd. Gött mos. Tanken var även att skämma bort min favoritkille med chips, dipp, ost, kex, tapenad, choklad och ölkörv. Tror han fått in sig lite chips men resten får vi spara tills imorgon. Då vankas det en tur till Marieberg, och därefter middagsbjudning med hummer och oxfilé. Gött mos det med. Nu ska vi se om vi kan slita oss ifrån rumble och draw sondering och höppa i bingen. Fan, vad tröt jag är.


Aja baja

Ett tips. Hantera inte en kniv när du känner dig mosig efter ett glas rött. Det brukar inte sluta bra. Aj aj...


Thursday I don't care about you...

...it's Friday, I'm in love! Äntligen fredag ja. Hämtade upp brorsan och Erika efter jöbbe som ville hälsa på våra små busungar. Lekte med vildbattingarna, mös med dem en stund och pratade i soffan. Tvingade därefter med mig brorsan till Maxi och handlade kvällis och fredagsgött. Har precis hällt upp ett glas och satt på bra musik och ska ställa mig och börja med maten som ska överraska min fina sambo som kommer hem från jobbet om drygt en timma. Han är saknad!


Sheldon

Haha, insåg precis att Petter är en riktigt poser. Fast nä, tro det eller inte men han sitter faktiskt och försöker titta på något roligt (som jag står i vägen fotandes för) på The Big Bang Theory. Därav huvudet på sniskan och flinet. Så var det sagt.


På torsdag äts det ärtsoppa

Och nu är klockan egentligen alldeles för mycket.Jag måste verkligen sova. Men såhär har det sett ut i vår lilla familj på fyra ikväll. Snacka om bra kvällsfördriv. Jag menar, vem vill sova då liksom ba?


Favvo.

haft en ruskigt bra eftermiddag hos några av mina favoriter. Världens finaste Stina, mamma Sofie och pappa Andreas. Som jag saknat dem! Och lilla Stinisen börjar verkligen bli en stor tjej. Pluttan. Ni är guld värda!


rea på tusentals sommarresor

..skulle man ju inte slänga i sjön direkt. Nepp nepp. Har varit på kalas och hjälp Johanna med matteläxan. Var fan sämre på huvudräkning än jag trodde. Kass. Men vi fick ut talen. Idag är jag mest stolt över min fina kärlek. Han är så jävla grym!


Moahahahaha


Dajja vs Petter


Uggla

En Dajja i rosa byxor och dubbelhaka, en Keskinen i profil, en kudde och....?


Lenny Bruce

Äntligen hemma. Blev en lång dag på jöbbe, närmare 11 h har jag suttit på min feta röv på min nya stol. Träningsvärk i rygga. Bra skit. Kanske man ska ta och fixa matlåda. Okejrå.


min bara min

Tillbaka på kontoret efter drygt tre veckors semester väntade en överrasking på mig. En ny stol! Nu slipper jag förhoppningsvis ryggproblemen. Hell yeah. E hon int fin så sägggg?


Nellie

Avslutar ledigheten med grillat, efterrätt, trevligt sällskap och innebandy :)


godmorgon världen!


Albatross

Ölkörv, vindruvor, Champis, ost, kex, tapenad och ännu mer gölftittande är vad söndagskvällen bjuder på. Det är inte skit.


Dagens outfit

Nöjd tjej med mössan på och prillan under läppen.


söndagskäk

snacka om gourmetmiddag.


Gölf

Bra kväll igår. Biljard och kortspel innan vi hamnade på Pitchers med ett skönt gäng. Ett glas rödtjut och en mojito senare gick brandlarmet och det blev hemfärd. Idag har vi dessvärre inte gjort många knop. Ätit hemmagjorda köttbullar och druckit kaffe med Pumba som kom på besök. Petter som är jävligt bakis fortfarande startade vattenkrig så hela lägenheten badade i vatten, haha. Nu ligger vi i soffan och degar framför golfen och ska snart knalla till stora affären för att handla en drickaback. Gött. Kul inlägg förövrigt. Haha


lillan

Vår lilla familj på tre har utökats. Det ni.


Skev


coconut tree

Ätit påskmat till förbannelse i Askersund. Så jävla gött. Smälter maten med rödtjut med karln innan vi beger oss in till Örebro. Har hört att det är nu man ska passa på, när man är ung. Har förresten lagat bloggappen, så nu blir det fart här igen. Kanske. Puss


D ♥ P


RSS 2.0