Älskade

Petter. Min fina, kära Petter. Ingen kan få mig att kikna av skratt som du kan. Ingen annan kan trösta mig och stärka mig som du kan. Ingen kan ta ner mig på jorden, eller höja mig till skyarna som du kan. Jag älskar dig. Du är min klippa, min bästa vän och stora kärlek. Tack för att du finns. Och tack för rosorna.


Vera

Välkommen till världen älskade barn. Jag kan gå genom eld för Dig.


Godmorgon!


Iinte bara red bull....

Min bästa lärarinna Sofies kommentar till veckans matlagning: "Åh, min lilla fågelunge har fått vingar". Hon är så jävla söt min fina Sofie!


120607

Fin dag igår. Åkte till efterlängtade Sofie och mini efter jobbet. Kaffe, gos och som vanligt massa samtal. Bäst! Stinis var gladare än gladast mest hela tiden, som hon alltid är ioförsig men hennes skratt får en att smälta totalt. Det ni. Blev därefter uppraggad av Sarah för en såkallad pw. Vi knatade, pratade och spanade in nya huset. Kommer bli så jävla bra och jag säger det på en gång, där kommer jag hänga mycket i framtiden. Svängde förbi stora affären och handlade färskt bröd och pålägg till kvällens middag. Slog på stort och gjorde för första gången nånsin potatis- och purjolöksoppa. Nästan helt på måfå om man bortser från att jag fick en detaljer beskrivning av Sofie hur jag skulle gå till väga tidigare under kvällen. Petter blev frälst. Och jag känner mig stolt över den arbetande hemmafrurollen jag tagit på mig nu när Petter blivit en Lillåare! Gah! Han är så grym, så grym! Puss va!


Be proud!

Sofie. Nu min kära vän ska jag göra dig stolt. Förutom att jag bakat inte mindre än tre dussin hallon/vit choklad-muffins och snickerskakor till kalaset förra helgen så har jag lagat mat i dagarna tre. Däribland har jag för första gången (helt själv) gjort hemmagjorda piroger. Dem blev förövrigt goda. Dessutom har jag ikväller tillagad en kräftpaj för första, men inte sista, gången då min hårt tränade sambo direkt slukade i sig mer än halva pajen efter träningen. Den gick alltså hem här i hushållet. Så, vad säger du bruttan? Stolt som en tupp nu eller? Och du, pajformen har kommit till användning en hel del! Tackar återigen ödmjukast. Du är fantastisk! Puss


Puss på dig sofie

Det här blogginlägget är från dig till mig. Hihi.


RSS 2.0