Madicken

Ledig idag. Bäst! Blev väckt av min gulleprins innan klockan slagit åtta. Framdukat frukost bord fick jag hugga in på, gött mos. Kort därefter för han till Småland. Har sedan dess busat med mina små, Liv totalt äääälskar att leka apport. Gullan! Har även hunnit med att dammsuga, duscha och göra min klar för en tur till Marieberg med mina snygga vänner. Jag har världens absolut bästa vänner. Pilutta er!


Jag behöver all din vilja, de dagar jag ingenting vill.

Dricker bira, lyssnar på bright eyes blandat med Lisa Ekdahl och tolkstädar.
Min finafinafina P slutar om dryga halvtimmen. Jag längtar efter honom! Att bli älskad är större.


Jajja

på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag

-

Man vet ju att man lever när ens partner in crime blivit magsjuk...


we got coca-cola veins, we don't use our brains

Fredagens spenderades på bästa vis. Tvättid, tillagning av världens godaste tacopaj, vin och så höppade vi i bingen innan 11. Hehe. Älskar kvalletid med min lilla familj på fyra. I lördags hade vi storfrämmande. Kusinerna från västkusten kom och hälsade på brorsan. Vi åt tårta och pratade roliga minnen från småbarnsben. Ännu mer kalasande i Skyllberg stundade. Filip, Johan och mormor Bibbi var alla födelsedagsbarn. Mat, mer tårta, lekar, hockey och öl. Bra kväll. Denna söndag startade med hushållssysslor. Svidade om och blev bjuden på lunch på Ceasars av mannen. Gick vidare till mami&papi en sväng innan vi alla på 25-årskalas för Agge. Ännu mer mat och tårta. En fin helg har vi haft. Såja.


Maj maj måne

Vi har alltid den diskussion om mat jag och Perter. Jag har mina maträtter jag gillar, och det är jag nöjd med. Han vill däremot att jag ska pröva nåt nytt hela tiden. Igår var första gången på drygt 3 år jag gav med mig. (förutom gången jag var full och han matade mig med rå falukorv och leverpastej. Och jag var vegetarian.) Petter anser därför att jag är förbannat envis när det gäller att släpps tyglarna. Jag håller inte med. Och jag har nästan rätt. (som sagt, förutom gången Petter matade en full veggie med kött. Han hade rätt, det var gött. Och jag som en gång lade ned köttätandet för att det var äckligt. Jag hade fel, jag erkänner.) Men för att komma till saken......nu ska jag återgå till mitt älskade rödtjut.


Fightclub

Petter tycker att jag är envis. Jag tycker att Petter är envis. Igår hade vi en ganska vid diskussion om rårakor. Just det, rårakor. Från ingenstans får Petter för sig att rårakor och lingon är hans favvokäk. Han hade fått med sig det från Skyllberg. Därför tyckte han att mitt svar 'det är äckligt' när han bad mig smaka var envist. Tvärvägrade. Jag har ju aldrig förut smakat på rårakor. So what? Efter mycket tjatande, bönande och gnabbande gick jag med på att smaka. Men det var endast för att jag ny har en upp på Petter. Gällande vadsomhelst. Närsomhelst. Score. BIG TIME. Det var värt det. För rårakor var inte äckligt. Men inte heller så gott.


RSS 2.0