Petter

Såhär avslutar min bästa sin kväll. Gitarr och sång i sovrummet. Jag är så glad att han väljer att vara med mig.


Sandy

I torsdags kväll hade jag finbesök. En av mina bästa vänner var här och förgyllde min kväll. Hon har det största hjärtat. Finare människa får man leta efter.


Just nu


Friday I'm in love

Har precis avnjutit god kvällis med min älskade karl. Nu skall jag hälla upp ett glas rödtjut och plocka fram ost, kex, fikonmarmelad och vindruvor och fylla det lilla utrymmet i magsäcken som finns kvar. TGIF!


Hello handsome

What you doin?


Glad igen

....hur kan man inte bli glad av den här tjejen? Finns inte tillräckligt med ord i denna värld för att beskriva hur mycket den här lilla pluttan betyder för mig. Hon är värd allt och lite till.


bitterfitta


MR-röntgen

Jag kissade inte på mig. Från att inte riktigt veta hur röntgen av hjärnan går till fann jag mig själv klädd i en blå rock. Blev stucken i armen tre gånger innan det blev rätt. Aj. Kontrast skulle pumpas in i blodet. Därefter blev mitt huvud fastspänd i en slags ställning, tänk er Saw-filmerna. Yack!!! Blev inkörd i en slags tub som lät som in i helvete och hann tänka alla slags mardrömstankar. Men jag överlevde! Fick ligga blickstilla en halvtimma som gick snabbare än förväntat. Och än lever jag folks! Får svar om en vecka. Så håll tummarna att de inte något utöver det normala i min hjärna. Puss


Linde

Framme på sjukan. Glurp. Dricker en kaffe för att lugna nerverna. Detta resulterar dock bara i en full blåsa. Kommer säkert kissa på mig under röntgen.


God förmiddag.

Idag är det dagen D. Usch usch usch. Dags att få luftvägarna fria och mota bort katten från halsen och ansiktet. Den bär det av mot sjukan. Wish me luck!


K

Keskinen älskar sin transportbur. Så fort den åker fram rusar han in i den. Skönt att man slipper tvinga honom i den när man ska iväg. Han är dessutom jätteduktig på att åka bil. Fina killen. Igår kväll
efter att vi alla tre varit hos mamma och pappa bestämde sig Keski för att sova i buren. Han vägrade helt sonika att följa med mig upp i sängen som han alltid annars gör. Inte heller kom han när jag ropade efter honom, vilket också är hans grej. Det slutade att jag gick ned och hämtade buren och stallde den i sängen. Nöjd Keski, nöjd Dajja. Ikväll när vi kom upp sprang han direkt och lade sig i buren. Såhär ser han ut nu.


FAIL!

Insåg nyss att jag misslyckades fett mycket med att se rädd ut på bilden nedan. Men rädd är jag. Och inte heller går inlägget att ta bort när man bloggar från mobilen. Kul att få skriva fett iallafall.


Runken eller röntgen

Om mindre än 12h är det dags. Jag bajsar på mig av nervositet. Kan inte sova.


Did you? Did you?

Ni hajade va? Det internskämtet går varmt här hemma.


Internskämt

"Glöm inte gitarren."


Keskinen

Idag blir vårat hjärtegull 4 månader. Vet inte om han kommit i någon trotsålder men så fort man vänder ryggen till är han bordet - vilket han så mycket väl vet att han inte får. Detta med att hoppa upp på bordet resulterade idag att min nybakta kaka fick snygga tassavtryck på sig. Men vad gör det om 100 år?


Goskatten

Keskinen myser.


Keskinen säger hej


Hjärtat

Hjärtat i min famn. Den finaste stunden.


Ps

Det går ta mig tusan inte att se att man stavar fel när man bloggar från mobilen. Inte heller vet jag hur man redigerar inlägg. Äsch.


Skallebang

Ska frästen röntga skallen på tisdag. Är då jävla äxkligt nervös. Bajs


Sådeså.

Förutom jobb har jag hunnit med Nellie. Hon är bäst! Finast ever. Hon får gärna ta upp all min tid. Går inte att få nog av henne. Sockerpullan. Puss


Då vet ni.

Och vart jag ville komma med mina två tidigare publicerade inlägg är att det är så jävla mycket på jobbet just nu. Då vet ni.


Sömnprat2

Petter på morgonkvisten säger åt Dajja att det ät dags att stiga opp. Dajja svarar: - Snart. Jag ska bara fixa gitarren. Jag ska ha med mig gitarren till jobbet.


Sömnprat

Petter till en sovandes Dajja i soffan: -Dsjja, kom så går vi och lägger oss. Dajja: - Vänta, jag ska bara fixa den här ordern till bebisen.


<3

Ps. Jag tycker hiskeligt mycket om hennes föräldrar och gudföräldrar också. Vad skulle jag göra utan er? Ds.


Älskade barn.

Den här lilla tjejen har tagit mitt hjärta u beslag. Världens bästa Nellie.


Topatis

Min potatis blev sjukt god! Hälsningar stolta tjejen


I'm a cuckoo

Hej kompisar! Det är så jäkla gött att kunna blogga från mobilen. För en som sitter på stjärten framför en dator hela dagarna vilket medför att man inte orkar sätta sig framför en dator på fritiden är det så gött att kunna göra det från iPhonen. Så nu vet ni det, haha. Idag har jag som vanligt på kontoret och därefter åkte jag och kollegan Jonas till tredje kollegan Fredrik för kanelbullsfirande och bus med Linné. Stora killen har hunnit bli ett år, woho! Hann inte mer än hem innan jag började diska och därefter spenderade jag en halvtimma i soffan med katten i knät. Borstning, purr purr och återigen kvalitétid. Därefter startade att få köket ordentligt i ordning och sedan dammsugning och våttorkning av golven på nedervåningen. Fina Petti jobbar eftermiddag denna vecka och har gjort biffar så nu står potatisen på spisen och sedan är matlådan klar. Gött mos. Nu är jag svettig. Herå!


RSS 2.0