puss då!


nyårskyssen hehehehehhe

090330 - och fem dagar!

tävling!
vem är brunast? svaret kanske tycks vara simpelt, men icke ska jag säga er.
som den förjävligt dåliga förlorare jag verkligen är tänker jag fan inte ge mig utan motstånd, nej nu jävlar är kampen igång.
efter att ha legat och svettats en kvart i ett halvbra solarium har jag endast lyckas få fula märken på stjärten och ett grisrött ansikte.
men vad gör det egentligen? sola är ju faktiskt inte mig grej så det kanske är dags att låta herr p vinna för en gångs skull efter ha visat mig oemotståndlig i det mesta tävlingar där vi krigat om vinnar-titeln.
var ju trots allt ganska så överlägen när det gäller wii-bowling, trivial pursuit och med andra ord (där jag dessutom lagspelade med världens bästa sab). 
så herr p, låt säga att segern är din den här gången. men vinnarskalle som jag är rakt igenom kan jag inte ge dig segern utan att det svider lite i hjärtat. 
men du vinner älskling, du förtjänar ju faktiskt allt det bäst.

090326 (fast egentligen 27 bara för att klockan är så sjukt jävla mycket)

hej alla fans!
se på maken, herr petter har tagit sig i kragen och skrivit ett inlägg. dags för mig att måla kors i taket, där underskattade jag mannen totalt för jisses vilken skrivartalang han visar. jag blir så stolt ska ni veta!
dessvärre vet jag inte riktigt om jag är medveten att hålla med om allt han säger, vadå att det bara skulle vara han och jag som läser bloggen? aldrig, jag skulle tippa på att vi redan är påväg upp bland kändis-eliten, och just det tack vare den unge mannen petters skrivarskills. inte illa pinkat.
klockan är just nu alldeles för mycket för att jag ska vara vaken, det är ju trots allt religionsprovet att tänka på imorgon och utan minst 14-timmars sömn varje natt är jag körd. stjärtigt värre.
har ikväll haft en riktigt mysfilmkväll med trevligt umgänge, faktiskt väldans länge sedan vi slog våra kloka huvuden ihop och anordnade en sådan afton. men jag gillar't.
dock hände lite mer omysiga saker under kvällen, något jag skäms och ångrar något fruktansvärt.
ska dock försöka återställa det first thing tomorrow för just nu har jag endå ingen chans att påbörja reparationen.

iallafall så hoppas jag att min fina riddare kommer få en bra dag, han är verkligen allt och lite till. den bästa helt enkelt.
och självklart glömmer jag inte hingstvisningen, hell no! jag menar det är ju faktiskt det  första jag tänker på när jag vaknar och det sista när jag somnar. hell yeah! sov gött nu och pöka lugnt alla fans!


Must!

Hej på er!

Formodligen är de bara jag och Dajja som läser de här men ja tänker skriva som att fler gör.
Mitt första blogg inlägg. Guld.

Just nu sitter jag på mcdonalds i Surfers Paradise och avnjuder en kaffe och pratar med fröken Dajja.
Jaha, om exakt en vecka kl 17,35 hoppar jag på ett plan i Sidney på väg hem =)
Innan dess ska jag stanna här två nätter till sen blir de buss och tåg upp till Brisbane i några dagar sen blir de buss för mig ner till Sidney igen. De är förbannat långt men de går ju om man får lite sömn. Så de hoppas jag på. Sen ska ja stanna i Sidney nån natt sen bär de av hemåt :)
 
Jag har aldrig längtat mer än va ja längtar efter dig nu Dajja. De är helt galet. Ja kan fan nte ens sova längre.
Går inte. ;/ Så kär så kär är jag, haha. Man tror man nått toppen liksom, inte att de går att bli mer men de fixar du på något vis. De tar aldrig stopp. :)
Precis så här ska de vara. 
Om lite mer än en vecka kommer ja hem Dajja, då fixar vi allt. Tillsammans :)
Idag blir de strand. Sen blir de nåt lunch ställe som jag och Jacob hitta igår som verkar guld. Fundera på att kika lite kläder ikväll med. Finns rättså fräna affärer.

De var mitt första inlägg :) de lär ju komma många mer om Dajja låter oss ha kvar den här bloggen nu :)

HINGSTVISNING DEN 22A. Glöm inte de Dajja...HERUU

090326

vadå betingad respons, obetingad stimulus, aversiv förstärkning och operativ inlärning?
eh what? vore tacksam om något kunde förklara detta för mig va, så ja, tack på förhand.
yours truly /D


090325

hej och välkomna till världens koolaste blogg nånsin!
eran värd här idag är dajja just nu befinnandes i östansjö helt åt helvetes försoven.
men vad gör det, det är ju våffeldagen och då ska man ta det i sin egen takt och njuta.
några våfflor har inte dykt upp ännu, men vänta bara, det kommer det kommer.
den lille spillevinken petter som övrigt har fått för sig att han kanske gått och blivit tjock (aa just det va!) befinner sig i det farliga landet australien har jag ingen aning om vad han gör. hörde rykten om surfing och grejer, inte illa pinkat.
kanske att han ligger plaskandes i ett försök att hinna undan alla farliga vithajar, who knows? inte jag iallafall.
å andra sidan är klockan typ... tio, elva nånting på kvällen där, så förhoppnings inte. fast jag har minsann hört att det är på morgonen hajarna äter, så vi får väl hoppas att han inte bli deras frukost imorgon bitti. mhm mhm.
om bara tio, ja ni hör rätt, om tio jävlar dagar infinner han sig på svensk mark igen och då jävlar. hey ho!!! jag gillart.

ha en bra dag nu gott folk, se till att äta er feta på våfflor nu, grädden får inte glömmas, och ta ett varmt bad och drick en kall bärs. det var vad min gårkväll bestod av och jag rekommenderar det skarpt. kör hårt folks!

RSS 2.0