090422

yo alla fans! long time no see fan.
sitter här ensam i skyllan, bara ozzy som håller mig sällskap. herr p är hurtig och tränar. var ett tag sen här, så jag tänkte att det behövdes en uppdateringen.
den senaste tiden har det inte hänt så jävla mycket. jag har haft påsklov, herr p och jag har varit på krogen i motala, vi har tagit en tur till småland med radarparet anders och sabina för påskfirande och 20-årskalas (riktigt guldhelg dessutom!), vi har slappat, sovit, ätit och gått promenader. det är typ det enda jag kan komma på. eller jo, vi har ju spelat basket också. spelade skiten ur herr p, guuuuld. men han är bra endå. bäst. hehe.
imorgon ska vi in till stan och kolla lite balgrejer var tanken, och därefter bege oss till eyravallen och kolla ösk. blir nog en gött!

p, jag älskar dig. kom hem nu!

Petter o Dajja

Hej på er era svin!

Mat. Vi ska snart gå ner på torget och äta mat på maestro tillsammans med heeela familjen MÄND!

NU gick dajja.

Petter har precis öst guitar hero med daniel och pär i minst en timme och pär är kung på sång.
Att vara hemma är skönt säger jag, finns ingen annan stans jag hellre skulle vara än här och vänta på dajja när hon sminkar sig :)
Allt är guld och i morgon ska vi till örebro och leta present till sabina plus att vi nog ska äta ute någonstan? :) de var planen i alla fall.
Sen äre torsdag och då är de testmatch med ekeby, kommer gå sämst eftersom ja inte fört en innebandyklubba på två månader. menmen.  På fredag far jag, dajja, sabb o anders till smuuland och firar påsk och de är något som kommer gå till historien. min överasknings hattar blev inga överaskningshattar men de är lungt :) får lägg upp bilder på dom sen.
Förmodligen de fulaste man skulle kunna skåda.

Jo men.

090403

fattar ni vad det betyder eller? ATT HAN KOMMER HEM IMORGON! ahh vad jag längtar, det är sjukt.
iaf, godmorgon på er! ligger här i sängen, det är fredagmorgon och klockan är halv ett.
herr. p sitter istället på ett plan nu, har gjort det i snart 4h redan men endå landar han inte på svensk mark förrän 21.15 imorgon, lördag. förstå hur många restimmar han har då? det är ju helt sjukt.
men skitsamma egentligen, huvudsaken är att han kommer hem. resten kvittar, typ som om han klämmer ett finger i flygplansdörren och det trillar av, shit the same han kommer ju hem liksom och jag har nog aldrig längtat mer!!!

and the rest my friends, the rest is history...

ohyeah

Nu dags for mitt andra inlegg har do.
Sista heldagen i Australien er idag. Ja har springit runt po stan i nogra timmar o kopt lite larviga presenter.
Jag at forstos ockso po mcdonalds. Ja undrar hur monga gonger ja har gjort de har nere :S allt for monga.
Yeye, nu har ja inget mer ja ska gora idag mer an att go till Coles och kopa godis tills i morgon.
Fan va trokigt ja har o fan va ja bara vill att de ska lordag kl kvart over 21. Do ska ja vara i Sverige er de sagt :)
Fick ett sjukt roligt mail av jacob forut, fri hade gjort bort sig so in i helvette nere i brisbane. For beretta mer om de sen :)
Helt galet haha.
De er svettigt jag har doligt med rena klader och var i helvette ska ja go po bussen till flygplatsen i morgon? Ojoj. De mostge ja kolla upp med. Guuld do har ja not o gora.
Mm, moste kolla upp va parfymen hette med o skiva upp de, glommer de hela tiden.
Nu er min timme over :( fan va ja saknar dig dajja!
Vi hors i morgon igen :) en sista gong innan vi ses igen :)
DU ER BEST :)

RSS 2.0